Snart första advent.

Nu har småkillarna flyttat till sina härliga nya hem. Vi har eventuellt hittat en möjlig kandidat till Tania i februari och det känns kul. Valparna efter henne och Boyka är verkligen superhärliga. Jag och Tania går noseworkkurs och ska hyra hundhall så att vi kan fortsätta med agillityn även nu när det ev blir halt.

Jag har äntligen lyckats att få ordning på min rygg så jag njuter av långa promenader och av att kunna göra allt jag vill, målet är just nu att klara av en sträcka på 2 km på mindre än 15 minuter vilket min fantastiska sjukgymnast säger är något alla människor ska/bör klara av (saknar 37 sekunder som synes). Jag är glad, hundarna är glada och det är förstås familjen också. Jag och Fi börjar valpagilty nästa måndag, ska bli superkul. Ta nu hand om er, tvätta händerna, håll avstånd och allt det där trista som vi fått lära oss att stå ut med att vi måste förhålla oss till. Snart går vi mot ljusare tider (från Lucia) och vi kan kanske ha någon rolig kennelträff 🥰

Leave a Comment