A & B-kullen & Lilla Zoda

Vilken vår det varit, två enormt stora kullar, vi ha som tur är lyckats undvika att få Corona mitt i den “utmatningen och vi har även turligt nog haft vädret på vår sida så att vi ändå kunnat ta emot och träffa alla härliga A & B-kullsvalpköpare på ett rimligt sätt. Vi har fått många fina rapporter och ett helt knippe av valparna har egna instagramkonton som vi förstås följer.

Allt går inte att planera och ibland blir inte livet som man tänkt sig. Därför har vi fått tillbaka Rivendells Lilla Zoda en 7 månader gammal Dvärgpinschervalp som vi tidigare haft på helfoder, nu har vi beslutat oss för att istället för att söka ny fodervärd vill vi låta henne få ett för alltid hem i en ny fin familj där hon kan rota sig. En foderhund behöver ju bo nära oss och i Stockholm och vi känner att det är nu känns viktigare att hon hamnar rätt än att vi ska få använda henne i avel. Vi har ju trots allt syster Zaffran här hemma. Mer om Zoda kan ni läsa på DP-sidan.

Leave a Comment