Valparna växer

Både A-kullen & B-kullen växer och vi har börjat ge både dom små och dom stora lite “riktig” mat. Det har och är väldigt intensivt och det har varit svårt att ha samma koll som vanligt. Tyvärr har det också varit något litet knas med våran mejl som gjort att vissa valpköpare som väntat på besked inte fått de besked som vi skickat ut. Om ni känner er fundersamma slå en signal, även om jag inte alltid svarar precis när ni ringer så ringer jag ALLTID upp 0709 456 471. Det är bättre att få ett negativt besked än inget alls och jag vill verkligen inte att någon går runt och tänker att det finns en liten puppis till er om så inte är fallet. Jag försöker i möjligaste mån i det läget hjälpa er så ni kommer i kontakt med uppfödare som är med i Pinschersektionen och som erhåller valphänvisning via klubben. Telefon är också överlag min bästa gren just nu eftersom det finns något så utmärkt som trådlösa headset, det gör att man har möjlighet att mata valpar, rasta stora hundar, laga mat, städa, förbereda nästa måltid, och möjligen klippa någon av de 468 st klor som ska klippas per vecka (26 hundar med valparna) osv 😀 Tack för er förståelse och jag hade önskat (och samtidigt inte det räcker och blir över med valpar) att alla fina människor som hört av sig och velat ha en valp från oss hade kunnat få en kompis från oss. Dock har jag som tur är många fina kollegor som föder upp fina hundar och ska man ha en kompis i närmare 14 år kan det finnas anledning att inte ha för bråttom, det klart det är bra att få en hund lagom till sommaren men det är också viktigt med god kontakt med uppfödaren, rätt individ och rätt kombination. Varmt lycka till och skulle det ske någon förändring avseende någon valp i A eller B-kullen kommer jag återkomma här på hemsidan om det.

Leave a Comment