1 SEPTEMBER

Idag är det 3 månader sedan de första A-kullarna flyttade till sina hem på sin 8:a veckors dag. Vi har hunnit att ha tre kennelträffar under Augusti och jag hoppas ha minst en nu under september. Planen just nu är en aktiveringspromenad. Dock ska jag gå viltspårskurs under två helger så vi får fnula på när. I söndags var B-kullens pappa Y’zack med på träffen och han fick träffa inte mindre än sex stycken av sina B-kullsbarn. Med på träffen var också fyra A-kullsvalpar, Zaffran och Rivendells Ibsen of Amazing Grace 12 år.

Tack alla som kommit på träffarna i augusti, det betyder mycket att få följa utvecklingen och förstås är det roligt att träffa alla mattar och hussar också. Just nu går jag agillitykurs grund med Nikki, agillity fortsättning med Tania och valpkurs med Fi. Zaffran har inte kommit med på ngn unghundskurs men jag funderar på om det inte blir hon som får gå anlagskurs i viltspår under september. Hoppas alla är rädda om sig och att ni kommer ha en rolig höst ihop.

Leave a Comment