Parning har skett, 3:a i årets arbetande hund Rivendells Skrållan och årsmöte i Pinschersektionen.

Igår träffades Tania & Boyka för sin lilla tête-à-tête och det var mycket lyckat. Så nu hoppas vi på valpar med leverans i början av Juni 2020. Läs mer om det på Pinschersidan under planerade valpar.

AGD I
RLD A RLD F RLD N Rivendells Skrållan

Det var utdelning av priser i Årets arbetande hund idag i samband med Pinscherklubbens årsmöte. Vi är otroligt stolta över 3:a i årets arbetande hund Skrållan och förare Lotta Zanderholm. Detta var det elfte året Lotta skämt bort oss med topp 5 placeringar med Rivendells hundar. Under en lång tid med Rivendells Ciwi som nu njuter av pensionärslivet 14 år gammal.

Årsmötet var trevligt och jag fick den stora äran i att bli vald att få hålla i klubbens ordförande klubba under 2020. Det känns jätteroligt och inspirerande att få fortsätta jobba tillsammans med den så otroligt engagerade och positiva styrelsen som jag har haft chansen att få lära känna väldigt bra under 2019. Vi kommer fortsätta arbetet med att skapa roliga aktiviteter och en känsla av sammanhållning kring rasen Pinscher.

Nästa helg är det dags för Dvärgpinscherklubbens årsmöte, jag ska förstås åka dit och jag hoppas på en lika trevlig tillställning.

Leave a Comment